Atletisme

La remodelació de la pista coberta de Sabadell estarà a punt al desembre

L’alcaldessa Marta Farrés ha explicat en una visita d’obres que s’han invertit 550.000 euros en les reformes, amb la participació del mateix consistori, la Diputació, la Generalitat i el CSD

Les obres de recuperació de la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya enfilen el tram final i estaran a punt abans del 15 de desembre per començar amb normalitat la temporada hivernal. Així ho ha assegurat l’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés en una visita d’obres acompanyada de la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física Anna Caula, el president del Consell Superior d’Esports José Manuel Franco, el delegat de la Joventut de la Diputació Javier Silva i la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich. “Avui es tracta de presentar aquesta inversió propera als 550.000 euros, uns 450.000 destinats a recuperar la pista amb els criteris actuals, i uns 90 a renovar el material, com l’adquisició de matalassos, tanques o llistons. Tot plegat gràcies al compromís i a la sensibilitat de les diferents administracions que hi han intervingut; la Diputació amb 150.000 euros, el CSD i la Generalitat amb 100.000 cadascun, i l’Ajuntament amb 200.000. Això demostra l’esforç perquè Sabadell continuï sent referent en l’esport i l’atletisme”, ha explicat Farrés, que ha recordat tot el procés que va suposar el desmuntatge de la pista per convertir-la en un hospital de campanya a l’inici de la pandèmia. El curs passat també s’hi va poder competir, tot i que es va trobar una solució temporal, aprofitant l’antiga pista del Palau Sant Jordi.

L’arquitecte que ha tingut cura de la remodelació, Marc González, ha detallat com ha anat tot el procés: “S’ha tornat a muntar els peralts i s’ha aprofitat el cent per cent el material perquè han encaixat totes les peces. Un cop s’ha rejuntat el mecano, ja s’ha posat el tartà definitiu de l’anell i només faltarà pintar la pista després d’acabar la contrarecta. En tres o quatre setmanes estarà acabada i al desembre ja s’hi podran fer competicions de màxim nivell.”

En aquest sentit, la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme Mercè Rosich ha destacat que durant la campanya hivernal es tornarà a organitzar el míting internacional, el 28 de gener, i no descarta que en el futur, a més dels campionats d’Espanya, s’hi pugui fer una competició d’àmbit europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)