Vela

Els catalans Xammar i Brugman, plata en el mundial de 470 mixt

Els catalans Jordi Xammar i Nora Brugman han aconseguit la medalla de plata al campionat del món de la classe Olímpica 470 Mixt que avui ha finalitzat en aigües de Sdot Yam (Israel) amb la participació de seixanta equips de vint federacions.

Xammar i Brugman entraven a la Medal Race final (màniga única de doble puntuació no descartable en què competeixen els deu primers de les sèries classificatòries) com a quarts i han donat tot un recital guanyant la Medal per assolir el segon lloc final del campionat i repeteixen així la medalla de plata aconseguida al passat Europeu.

Ningú no podia aspirar avui a la Medal Race la medalla d’or ja que abans de la màniga final, els alemanys Luise Wanser/ Philipp Autenrieth van finalitzar les sèries classificatòries amb 22 punts d’avantatge sobre els segons classificats i ja eren inassolibles.

El duet català, després de les onze mànegues classificatòries, partia avui a set punts darrere dels francesos Camille Lecointre/Jerèmie Mion, i a un dels també francesos Matisse Pacaud/Lucie de Gennes, tercers. Lecointre/Mion han estat sisens a la Medal (sumant 12 punts) i han finalitzat tercers a tres dels catalans. Pacaud/Gennes han estat quarts (8 punts) i han quedat a cinc de Xammar/Brugman.

La catalana Sílvia Mas i el gallec Nico Rodríguez, per la seva banda, han acabat en el dotzè lloc i la mallorquina María Bover i el gallec Pablo García en el vint-i-dosè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)