Tennis

La grega Maria Sakkari es planta a les semifinals de les WTA finals

La grega Maria Sakkari va derrotar la bielorussa Aryna Sabalenka i va segellar el seu bitllet per a les semifinals de les Finals WTA de Fort Worth (EUA), en una jornada que també va veure la victòria de la tunisiana Ons Jabeur davant la nord-americana Jessica Pegula.

Sakkari es va imposar en dos sets per 6-2 i 6-4 amb un gran començament de partit en què gairebé no va donar opcions a Aryna Sabalenka. El segon set va ser molt més igualat, amb Sakkari posant d’inici un 3-0 al segon set que convidava a pensar en una resolució ràpida, però Sabalenka es va refer i es va mostrar més segura en el seu joc, portant el marcador fins al 4- 4.

És la seva segona participació en aquest últim torneig de l’any i torna a repetir a la ronda de les quatre millors com ja va fer el 2021. Sakkari buscarà ara la seva primera final després de la lliçó apresa de l’any passat, quan va caure derrotada en tres sets davant l’estoniana Anett Kontaveit.

La tunisiana Ons Jabeur, per la seva banda, va aconseguir el seu primer triomf davant de la nord-americana Jessica Pegula, en un duel en què totes dues buscaven redimir la derrota en el seu debut de dilluns passat: per 1-6, 6-3 i 6-3.

Les Finals WTA continuaran avui amb la segona jornada del Grup Tracy Austin, que destaca per una banda l’enfrontament entre Iga Swiatek i la francesa Caroline Garcia, totes dues guanyadores en el primer partit. L’altre duel de dijous tindrà com a protagonistes la nord-americana Coco Gauff i la russa Daria Kasatkina, totes dues buscant el primer triomf al torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)