Waterpolo

El CN Terrassa, amfitrió de la Challenger Cup

L’equip de Dídac Cobacho intentarà accedir com a primer de grup als quarts de final d’aquesta nova competició europea contra el l’ASA Tel Aviv i l’Het Ravijn neerlandès

La piscina de l’Àrea Olímpica del CN Terrassa serà aquest cap de setmana un dels escenaris de la primera fase de la Challenger Cup, una competició de nova creació en el tercer graó del waterpolo continental. El conjunt de Dídac Cobacho té el repte de classificar-se com a primer de grup –passen dos– per tenir un millor emparellament en els quarts de final. El CN Terrassa enllestirà els dos partits dissabte, a les 10 h contra l’ASA Tel Aviv, i a les 18 h contra l’Het Ravijn neerlandès. Si fan els deures, els jugadors del CN Terrassa podrien veure diumenge al matí (10.30 h) el partit entre els altres dos rivals amb el primer lloc ja assegurat. “L’Het Ravijn és el rival per la primera plaça. Els equips neerlandesos acostumen a comptar amb jugadors físicament poderosos i forts”, comenta el tècnic Dídac Cobacho, que tampoc no amaga que els avenços del waterpolo israelià a nivell internacional. Al seu torn, el jugador Fran Sánchez remarca el gran al·licient que suposa participar en una competició europea a casa: “Suposarà un creixement com a equip i com a club. Som un equip amb força novetats. Els veterans mirem de transmetre els joves el valor que té jugar una competició europea a casa. Cal que aprofitin aquests minuts, aquesta experiència, que ens serà molt útil per a la competició domèstica.”

Amb La Marató de TV3

Més enllà del terreny esportiu, s’aprofitarà aquesta competició europea per recaptar fons per a La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la salut cardiovascular. El club terrassenc instal·larà una urna a l’entrada de les graderies per tal que els espectadors puguin fer la seva aportació solidària. L’acte es va presentar dimarts en una roda de premsa amb la presència del president Joan Herrera; i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Miguel Ángel Moreno, a més de l’entrenador Dídac Cobacho i el jugador de Molins de Rei Fran Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)