El CN Terrassa fa valer la condició d’amfitrió i segella el bitllet per als quarts de la Challenger Cup

L’equip de Dídac Cobacho suma el segon triomf de la jornada contra l’Het Ravijn (16-13) neerlandès amb Adrià Delgado (5 gols) com a braç executor

El CN Terrassa ha fet valer la seva condició d’amfitrió per imposar-se a l’Het Ravijn (16-13), segellar el segon triomf de la jornada després de la victòria matinal contra l’ASA Tel Aviv (12-4) i segellar l’accés als quarts de final de la Challenger Cup com a primer de grup. El conjunt de Dídac Cobacho ha fonamentat el seu triomf contra l’equip neerlandès amb una magnífica posada en escena que ha sabut gestionar fins al final (6-3, 3-3, 4-3 i 3-4). Els màxims golejadors de l’equip han estat: Adrià Delgado (5), Rubèn de Lera (4) i Ricard Alarcón (3).

El conjunt vallesà ha començat molt inspirat i en poc més de tres minuts ja manava per 3-0, amb dos gols d’Adrià Delgado i un de Ricard Alarcón. El tècnic neerlandès s’ha vist obligat a demnar temps mort. L’Het Ravijn no ha pogut aturar la sagnia en defensa, però ha pogut trencar la sequera en atac gràcies a les accions en superioritat. Dos gols més de Fran Sánchez i un de Rubèn de Lera tancaven el primer quart amb un parcial de 6-3. Un gol d’Stan Hageman en transició confirmava la recuperació del conjunt dels Països Baixos. Delgado, amb un precís llançament parabòlic, replicava d’immediat per entrar en una fase d’intercanvi de gols (3-3). Per part local, han marcat Víctor Flores i Alarcón per arribar al descans amb un resultat de 9-6.

Després de la represa, s’ha mantingut la mateixa tònica, tot i que les bones intervencions de José Motos sota els pals ha permès que el CN Terrassa ampliés la renda fins al 13-9 abans d’entrar als últims 8 minuts de joc. L’equip amfitrió continuava veient porteria amb facilitat, amb De Lera (2), Delgado i Oriol Rodríguez com a golejadors. L’Het Ravijn ha guanyat l’últim parcial (3-4), però en cap cas ha posat en perill la victòria local.

Triomf còmode

Pel matí, el CN Terrassa havia fet els deures contra l’Asa Tel Aviv (12-4). El conjunt terrassenc s’ha mostrat molt superior al seu rival (2-0, 4-1, 4-2 i 2-1) i ha tingut en Adrià Delgado i Matthew Wilson, amb 4 i 3 gols respectivament, els seus principals braços executors.

L’equip egarenc ha pres la iniciativa des del primer moment, tot i que li ha faltat precisió per tancar el primer quart amb una renda més àmplia. Adrià Delgado, en superioritat, i Ricard Alarcón, en transició i a només tres segons del final del primer quart, han estat els encarregats d’obrir el marcador davant un rival inofensiu en atac. En el segon quart, el CN Terrassa ha posat una marxa més, ha afinat la punteria i ha ampliat l’avantatge fins al 6-1 del descans, amb la segona diana de Delgado, a més de les de Mathew Wilson, Pol Garcia i Fran Sánchez. Amb la victòria encarrilada, el conjunt vallesà no ha tingut problemes per gestionar la renda i ampliar-la fins al definitiu 12-4.