Waterpolo

L’Astralpool Sabadell perd clarament la final de la supercopa d’Europa

Els italians s’imposen per 16-8, després de sentenciar en el tercer quart

L’Astralpool Sabadell ha perdut la final de la supercop d’Europa contra un gran Pro Recco italià per 16-8 (3-1, 4-4, 5-0 i 4-3) que ha sentenciat en el tercer quart. El conjunt italià, campió de la champions, ha sumat el seu vuitè títol de la supercopa europea en la final disputada en la piscina de Can Llong. Els sabadellencs, campions de l’Euro Cup, han intentat plantar cara i ho han aconseguit en la primera meitat i malgrat el 3-0 inicial, han arribat al descans amb un 7-5 i estaven dins del partit.

El tercer període ha estat devastador pel Sabadell que ha encaixat un parcial de 5-0, sense poder superar en cap moment la defensa i el porter rival. Amb la final decidida el darrer quart ha estat més anivellada, però els italians han ampliat una mica més el marcador. Pel Sabadell han marcat Sanahuja (2), Averka (2), Banicevic, Cabanas, Valera i Bertran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)