Tennis

Ruud i Djokovic jugaran la final i buscaran el títol de les ATP Finals

El noruec es desfà de Rublev per 6-2 i 6-4 i el serbi derrota Fritz per 7-6 (5) i 7-6 (6)

Carper Ruud i Novak Djokovic disputaran la final i lluitaran pel títol de les ATP Finals que s’estan disputant a Torí. El noruec, tercer favorit, només ha necessitat una hora i vuit minuts per derrotar en la segona semifinal per 6-2 i 6-4 el rus Andrei Rublev, el sisè favorit. El serbi (7) ha patit una mica més per superar el nord-americà Taylor Fritz (8) per 7-6 (5) i 7-6 (6) en 1h54. Per a Casper Ruud serà la primera final en aquest torneig, mentre que Novak Djokovic disputarà la vuitena i buscarà el sisè títol.

El noruec ha sigut molt superior a Andrei Rublev i després del 2-2 del primer set ha guanyat vuit jocs consecutius amb quatre trencaments de servei. Això l’ha portat a guanyar el primer set per 6-2 i a situar-se 4-0 en el segon. El rus ha reaccionat i amb un break s’ha apropat fins el 5-4, però Casper Ruud no ha deixat passar l’ocasió de classificar-se per la final.

Novak Djokovic ha patit una mica més i ha mostrat que encara tenia cansament acumulat del darrer partit de la fase de grups contra Daniïl Medvédev que va durar més de tres hores. Taylor Fritz, la revelació del torneig i que va entrar per la lesió de Carlos Alcaraz, ha fet un bon partit, ha plantat cara a Novak Djokovic i ha tingut les seves oportunitats. En el segon set s’ha posat 4-5 i servei per forçar la tercera mànega, però el serbi s’ha refet, ha guanyat i ha passat a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)