Handbol

Ortega diu que contra el Kiel mai ha de motivar els jugadors, tots ho estan

El tècnic del Barça diu que visiten el Kiel (demà 18.45 h) amb tota l’ambició del món

L’entrenador del Barça d’handbol, Carlos Ortega, ha explicat en la prèvia del partit de la setena jornada de la lliga de campions que disputaran demà a la pista del THW Kiel (18.45 h) que aquest és: “un partit en el qual no fa falta motivar els jugadors, tots ho estan”. El conjunt blaugrana porta sis victòries en sis partits i vol acabar invicte la primera volta: “Hem preparat bé el partit. En aquestes setmanes d’aturada europea hem dosificat el treball, donant descans als jugadors que ho necessitaven, i penso que demà arribem en la millor forma possible” ha explicat.

Carlos Ortega ha comentat que els dos equips tenen qualitat i que el partit es decidirà: “pels petits detalls”, i també ha destacat el joc de contraatac amb els seus pivots del conjunt alemany: “Aquesta és una de les seves millors armes i hem de defensar-los bé, si volem guanyar”.

El Kiel només ha guanyat dos partits, n’ha empatat un altre i ha encaixat tres derrotes en la lliga de campions, però ve de guanyar a la Bundeslliga, dissabte passat a la pista del Magdeburg (33-34). Això representa un toc d’atenció pel Barça. “Està clar que el Kiel no és el mateix equip ara que fa un mes. No s’ha de fer cas que sigui cinquè en el grup de la lliga de campions. Això no fa justícia al seu potencial” comenta el tècnic del Barça, i afageix: “Potser el Kiel sembli una mica més favorit perquè juga a casa, però nosaltres anem amb tota l’ambició del món, i estem en condicions de competir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)