Handbol

Complicada visita al Kiel

Handbol. Lliga de campions. El Barça buscarà la victòria per acabar invicte la primera volta contra un equip potent que és millor del que indica l’actual classificació

El Barça visita la complicada pista del THW Kiel (18.45 h, Esport 3) amb la intenció de buscar la victòria i acabar invicte la primera volta de la lliga de campions. Els blaugrana són els líders del grup B i tenen sis victòries en sis partits, mentre que el conjunt alemany és cinquè amb només dues victòries un empat i tres derrotes. Malgrat això, l’entrenador del Barça, Carlos Ortega, va afirmar categòricament: “És clar que el Kiel no és el mateix equip ara que fa un mes. No s’ha de fer cas que sigui cinquè en el grup de la lliga de campions. Això no fa justícia al seu potencial.”

El conjunt alemany té en les seves files l’extrem esquerrà suec Niklas Ekberg, el seu màxim golejador europeu, amb 33 gols, i hi destaca un dels seus nous fitxatges, el jove lateral suec de 22 anys i campió del món Eric Johansson. Tampoc no s’ha d’oblidar el porter danès Niklas Landin, un dels millors del món, i el central croat Domagoj Duvnjak, motor de l’equip.

Carlos Ortega va explicar que l’enfrontament serà “un partit en el qual no fa falta motivar els jugadors, tots ho estan”. També va destacar el joc de contraatac dels alemanys i va afirmar: “Potser el Kiel sembla una mica més favorit perquè juga a casa, però nosaltres hi anem amb tota l’ambició del món, i estem en condicions de competir.” Va acabar dient que el guanyador es decidirà pels petits detalls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)