Tennis

Nadal i la mítica Sabatini juguen junts a Buenos Aires un partit de dobles d’exhibició

Rafael Nadal i la ja retirada Gabriela Sabatini (Buenos Aires 1970) , la millor tennista argentina de la història que va guanyar l’obert dels EUA el 1990 i el Masters els anys 1988 i 1994, han compartit pista a Buenos Aires en una exhibició davant el noruec Casper Ruud i la també extennista local Gisela Dulko. El partit, a només un set, el van guanyar Nadal i Sabatini per 6-4. Aquest dobles mixt va ser el colofó d’or d’una exhibició entre Nadal i Ruud al millor de tres parcials, que va guanyar el balear.

Tots dos van sortir a l’estadi Parc Roca de Buenos Aires a les 18.20 local (21.20 GMT), vint minuts més tard de l’horari pautat per al començament del partit i quan encara hi havia als voltants de l’estadi milers de persones esperant per poder ingressar al mig d’un estricte control als accessos.

Després, Sabatini i Dulko van ingressar vestint samarretes de la selecció argentina. La de Sabatini deia “Rafa” i la de Dulko “Casper” i les van regalar als jugadors. “Estic súper emocionada, crec que aquesta és la paraula. És un luxe poder estar al costat d’aquests dos monstres”, va dir Sabatini a la transmissió oficial minuts abans que comencés el doble mixt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)