Futbol sala

L’Industrias torna a empatar (3-3) i fa cinc partits que no guanya

Dominava per 3-1 al Còrdova a quatre minuts del final

L’Industrias empata (3-3) contra el Còrdova un partit que dominava per 3-1 a quatre minuts del final. Els colomencs encadenen cinc partits sense guanyar i han empatat els dos darrers que han disputat, i tres dels últims quatre partits de lliga que ha jugat.

Els dos equips han començat a tenir ocasions des de l’inici i el primer en inaugurar el marcador ha sigut el conjunt andalús amb un gol de Saura en el minut 13. Tot seguit Cardona ha enviat un xut al pal, i dos minuts després Verdejo ha empatat. En el darrer minut de la primera meitat el Còrdova ha disposat d’un doble penal, però Saura l’ha enviat fora.

En la segona meitat els colomencs han sortir a buscar la victòria i després d’algunes ocasions Verdejo ha tornat a marcar (2-1) en una gran jugada de tot l’equip. Dos minuts després ha estat Ramos, jugador del filial, el que ha marcat el 3-1. Els andalusos han començat a jugar amb atac de cinc sense porter, i Saura ha anotat el 3-2 un minut després, i a un minut del final Ismael ha empatat, i el 3-3 ha estat definitiu.