Tennis

L’acceleració sostinguda de Bassols

Tennis. La blanenca ha ascendit 171 posicions en el rànquing mundial WTA en només un any i ara és la 121a. Tanca el curs de la seva confirmació amb el gust dolç del triomf a València, tres títols ITF i una remuntada històrica a Budapest

Marina Bassols té motius per sentir-se satisfeta pels resultats i les experiències que ha acumulat el 2022. Ara fa un any, la blanenca de 22 anys era la 292a de la WTA –a final del 2020 era la 370a–i la millora del seu joc li ha permès ascendir 171 posicions i situar-se 121a. “Fa sis mesos no m’ho hauria imaginat, i no pas per falta de feina. Estic molt satisfeta.” El títol W80 conquerit diumenge a València, el de més alta graduació de la seva carrera i derrotant una top 100 Tamara Korpatsch (74a) en la semifinal, sumat a l’W60 que va guanyar a Madrid i l’W25 a Palma del Río, a més de la resta de bons resultats –finalista a Caldas da Rainha i l’accés als quadres dels WTA 250 de Budapest, Palerm i Monastir superant la prèvia, tot i que va caure posteriorment en el primer partit–, l’han catapultat i li obren noves perspectives, amb l’accés a més tornejos WTA evitant les prèvies. Bassols també va tenir el premi de jugar la prèvia de l’obert dels EUA, un dels seus reptes. La selvatana, a més, va adquirir notorietat mediàtica, quan va aixecar un 0-6, 0-5 i 0-30 contra la bielorussa Hatouka en la prèvia del WTA 250 de Budapest i es va acabar imposant per 0-6, 7-5 i 6-4: una remuntada històrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)