El CN Sabadell signa les taules amb l’Spandau 04 de Berlín (9-9)

El conjunt vallesà s’ha refet d’un mal inici (0-3), però li ha faltat continuïtat per culminar la remuntada

L’Astralpool CN Sabadell ha acabat signant les taules amb l’Spandau 04 Berlín (9-9) en la segona jornada de la Champions. L’equip de Quim Colet s’ha sabut refer d’un mal inici (2-4), però no ha donat continuïtat a la seva remuntada (1-0, 3-2 i 3-3) i s’ha hagut de conformar amb l’empat en l’intercanvi de gols final. Les dianes locals se les han repartit entre quatre jugadors: Averka (3), Valera (3), Sanahuja (2) i Cabanas (1).

Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Josep Brascó, mort dilluns amb 92 anys i que entre molts altres càrrecs va ser també entrenador del CN Sabadell durant dues temporades (1979-81). L’equip vallesà ha començat despistat. Les bones intervencions de Laszlo Baksa sota els pals i alguns desajustos defensius dels locals han propiciat un 0-3 d’entrada. Quim Colet ha demanat temps mort per aturar la sagnia. L’equip s’ha espavilat i ha pogut tancar el primer quart amb un parcial de 2-4 després dels gols de Fran Valera i Bernat Sanahuja, tots dos amb superioritat. Sergi Cabanas, ja en el segon quart, escurçava encara més les diferències després d’un bon xut des de l’arc. Aquest període, però, ha estat marcat les defenses i per les bones intervencions tant d’Edu Lorrio com de Baksa en tots dos marcs. De fet, cap més equip ha vist porteria en els 6:50 que restaven fins al descans.

La remuntada local ha prosseguit després de la represa. El CN Sabadell ha aprofitat les dues primeres accions de superioritat, culminades per Valera i Averka, per prendre la iniciativa per primer cop (5-4). El tècnic de l’Spandau Athanasios Kechagias ha demanat temps mort i el conjunt germànic ha posat fi a la sequera. Ha replicat amb dues dianes consecutives, però Valera signava el seu tercer gol per afrontar l’últim quart amb empat a 6. L’intercanvi de cops s’ha mantingut en els últims 8 minuts. Sanahuja i Averka han aparegut en el moment decisiu, però l’equip alemany no es donava per vençut i es col·locava amb un inquietant 8-9, encara a 2:36 pel final. Averka restablia l’equilibri quan només restava 1:03 i ha acabat signant el definitiu 9-9 perquè cap dels dos equips ha estat capaç de tornar a veure porteria.