Atletisme

La Diamond League s’acabarà per primer cop als Estats Units

El calendari provisional de la 14ª edició de la Lliga del Diamante anunciat aquest dimecres per World Athletics, es desenvoluparà en 15 ciutats de 12 països i en 4 continents entre el 5 de maig, data en què arrencarà a Doha, fins al 17 de setembre, en què finalitzarà a Eugene amb una final de dos dies en el marc de l’habitual Prefontaine Classic. Serà la primera vegada que el circuit s’acaba als Estats Units. La Diamond League recupera, amb un contracte de cinc anys, el Memorial Kamila Skolimowska a Silesia (Polonia), que l’any 2022 va entrar a un títol provisional després de la cancel·lació dels dos mítings de Xina per la pandèmia.

Calendari provisional de la Diamond League 2023: Doha, 5 de maig; Rabat, 28 de maig; Roma, 2 de juny; París, 9 de juny; Oslo, 15 de juny; Lausana, 30 de juny; Estocolm, 2 de juliol; Silèsia, 16 de juliol; Mònaco, 21 de juliol; Londres, 23 de juliol; Xangai, 29 de juliol; Shenzhen, 3 d’agost; Zuric, 31 d’agost; Brussel·les, 8 de setembre i Eugene, 16 i 17 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)