Futbol sala

El Barça consolida el lideratge amb la victòria per 8-1 contra el segon, el Cartagena

Els blaugrana fan un partit molt seriós i destaca Sergio González que marca tres gols en un minut en la segona meitat

El Barça ha derrotat per 8-1 el Jimbee Cartagena, el segon classificat, i ha consolidat el seu lideratge a la lliga. El conjunt blaugrana ha encadenat tres victòries seguides i s’ha mostrat molt superior a un equip que en aquesta primera volta ha donat moltes sorpreses i s’ha situat en la zona alta de la taula.

Els blaugrana han començat dominant el partit i amb la intenció de no deixar que la revelació de la temporada donés la sorpresa. Primer ha tingut ocasions amb atacs ràpids i després amb xut des de lluny, però el porter del Cartagena ha fet bones aturades. El Barça ha inaugurat el marcador en el minut 13 amb un gol de Catela i només un minut després Ortiz ha marcat el 2-0, i ha encarrilat el partit. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

En els primers minuts de la segona meitat Matheus ha anotat el 3-0. A partir d’aquí els dos equips han incrementat el ritme de joc, el partit s’ha convertit en un anar i tornar a les dues porteries amb ocasions pels dos conjunts. A sis minuts del final Sergio González ha tingut un minut espectacular en atac i ha marcat tres gols seguits situant el 6-0 en el marcador. El Cartagena ha fet el gol de l’honor i en els darrera dos minuts Dyego i novament Catela han situat el 8-1 final.