Waterpolo

El CN Sabadell supera l’Eger (14-9) i certifica l’accés als quarts de la Champions

El conjunt vallesà es jugarà el primer lloc de grup demà contra el CN Mataró (10 h)

L’Astralpool CN Sabadell ha superat amb autoritat l’Eger (14-9) i certifica l’accés als quarts de final de la Champions. Amb doblet de victòries i el bitllet assegurat, l’equip vallesà i l’Assolim CN Mataró es jugaran demà (10 h) la primera plaça de grup. Després d’un inici dubitatiu contra l’Eger (2-3), el conjunt de David Palma ha pres la iniciativa en el segon quart i ha sabut gestionar la renda fins al final (5-1, 4-2 i 3-3). Les golejadors per part sabadellenca han estat: Elena Ruiz (4), Sabrina Van der Sloot (3), Irene González (2), Irene Casado (2), Maica Garcia (1), Mati Ortíz (1), Judith Forca (1).

Després de gairebé cinc minuts de tempteig, Sabrina Van der Sloot ha obert el foc amb una canonada. En l’acció anterior, Laura Ester havia frustrat un cara a cara amb Dorotya Szilagyi després d’un contraatac. Van der Sloot ha tornat a veure porteria, però l’Eger ha aprofitat tres accions de superioritat per apuntar-se el primer quart (2-3). En el segon, el CN Sabadell ha ajustat la defensa i ha posat la directa en atac per segellar un parcial de 5-1 i arribar al descans amb un clar resultat al seu favor (7-4). Irene González, Elena Ruiz, Maica Garcia, Mati Ortiz i altre cop Van der Sloot, a l’últim segon, han estat les autores dels cinc gols d’aquest quart.

Després de la represa s’ha mantingut la tònica. El CN Sabadell es mantenia sòlid en defensa, Elena Ruiz escalfava el braç amb tres dianes consecutives i Irene Casado s’estrenava en la Champions per ampliar la renda fins a l’11-4. Amb tot, Szilagyi i Borsi donaven aire al seu equip (11-6) abans d’enfilar l’últim quart. La remuntada local s’ha allargava amb un gol de Rebecca Parkes en superioritat (11-7). La rèplica vallesana no s’ha fet esperar. Judith Forca, que en el tercer quart havia errat un penal, ha vist porteria i frenava momentàniament l’embranzida de les amfitriones. L’Eger persistia i signava el 12-9 encara amb 3 minuts de joc. La remuntada ja no ha passat d’aquí i Irene González i Irene Casado certificaven el definitiu 14-9.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)