Atletisme

Medalla de bronze per equips i 10è lloc individual d’Oukhelfen en l’europeu de cros

El reusenc ha fet una gran cursa

Abdessamad Oukhelfen ha fet una gran actuació en l’europeu de cros i ha finalitzat en la 10a posició individual i ha guanyat la medalla de bronze per equips amb la selecció espanyola. El reusenc del Nike ha estat entre els quinze millors des de la segona volta de les sis que s’havien de donar a un circuit molt dur, amb una gran pujada i una baixada perillosa. Al final ha acabat 10è just per darrera del seu company de selecció Mohamed Katir, 9è. Carlos Mayo ha sigut el 17è i ha completat els tres components de la selecció espanyola que han puntuat. Espanya ha acabat tercera empatada a 36 punts amb Bèlgica, però s’ha emportat el bronze pel millor lloc del tercer de l’equip.

El noruec Jakob Ingebritgsen ha revalidat el títol de campió europeu de cros després de controlar la cursa i distanciar-se en la darrera volta. El britànic Emile Cairess ha acabat segon a nou segons i el tercer lloc del podi l’ha ocupat el belga Isaac Kimeli. Per equips el títol ha sigut per França amb 24 punts i Itàlia ha acabat segona amb 24. Espanya ha completat el podi amb 36.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)