Waterpolo

El CN Mataró, emparellat amb l’Olympiacòs en els quarts de la Champions

L’equip maresmenc se les heurà amb el vigent campió, el CE Mediterrani es jugarà el passi a la final a quatre amb el Dunaujvàros i el CN Sabadell amb el SIS Roma. L’eliminatòria es disputarà entre l’11 i el 25 de febrer

L’Assolim CN Mataró, el CE Mediterrani i l’Astralpool CN Sabadell, els tres clubs catalans supervivents en la Champions femenina, ja coneixen els seus rivals en els quarts de final. De ben segur, qui ha estat menys afortunat és el conjunt de Dani Ballart, que malgrat el primer lloc de la fase preliminar a Eger, ha quedat emparellat amb l’Olympiacòs, el vigent campió. El partit d’anada es jugarà a Grècia l’11 de febrer i la tornada a la capital maresmenca, el 25 del mateix mes. El CE Mediterrani, que també va ser primer en el grup de Budapest, se les heurà amb un altre rival hongarès, el Dunaujvàros. Primer jugaran a casa i la tornada en territori magiar. Finalment, l’Astralpool CN Sabadell, actual subcampió de la competició, ha quedat emparellat amb el SIS Roma. L’anada serà a Can Llong i l’eliminatòria es resoldrà a la capital italiana. L’altre duel de quarts de final enfrontarà el Glyfada grec i l’Ekipe Orizzonte italià. Els vencedors d’aquestes quatre eliminatòries accediran a la final a quatre i els perdedors passaran a jugar a l’Euro Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)