Per la via ràpida

Waterpolo. El Barceloneta converteix l’estrena de la Champions en un festival golejador i desarma el Waspo98 amb una posada en escena espectacular (7-1)

Barceloneta 20 Hannover 5

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Matkovic (2), Munárriz (2), De Toro (2), Larumbe, Pavillard (2), Paul (2), Tahull, Perrone (4), Biel (2), Bustos (4) i Porter.WASPO98 HANNOVER:Goetz; Corusic, Schipper, L. Schuetze, F. Schuetze (2), Radovic (1), Lozna, Rotermund, Kubisch, Gansen(1), Benic, Basic (1) i Benke.PARCIALS:7-1, 6-3, 2-1 i 5-0.

L’Atlètic Barceloneta va convertir l’estrena de la Champions a casa amb un passeig triomfal. El Waspo98 Hannover va jugar un paper de comparsa en el festival golejador de l’equip mariner, que va encarrilar el partit amb una espectacular posada en escena (7-1). Amb tres triomfs en tres partits, el conjunt barceloní continua al capdavant del grup, empatat a punts amb l’Olympiacòs.

En la prèvia del partit, el tècnic Elvis Fatovic havia incidit que els seus jugadors imposessin un ritme elevat de joc des del principi per estalviar-se problemes. Tal dit, tal fet. Felipe Perrone, el capità, només va necessitar mig minut per marcar el camí. A partir d’aquí, els gols, a gairebé un per minut, van anar caient a la porteria d’un rival aclaparat per la intensitat i efectivitat local. Matkovic i Bustos, tots dos per partida doble, De Toro i Pavillard van tancar el primer quart amb un escandalós 7-1. L’estrena de l’Atlètic Barceloneta de la Champions a casa començava sobre rodes. En el segon quart no va canviar el panorama. La recuperació de pilotes, la fluidesa i l’efectivitat en atac van tornar a ser els arguments de l’equip barceloní, que amb un parcial de 6-3 arribava al descans llarg amb el partit totalment decidit (13-4). Amb la victòria assegurada, Fatovic va donar minuts de joc al porter australià Nic Porter. El Barceloneta es va prendre un respir (2-1), però en l’últim quart va tornar a passar el corró (5-0).