L’Astralpool Sabadell perd a la piscina del Brescia (7-4) en la champions

Els vallesans no han estat gaire efectius en atac

L’Astralpool Sabadell ha estat derrotat a la piscina del brescia per 7-4 (4-2, 1-1, 0-0 i 2-1) en la tercera jornada de la lliga de campions. El conjunt vallesà encara no coneix la victòria en el grup B. Els vallesans ho han intentat contra un conjunt italià molt potent, però no han estat efectius en atac. Han desaprofitat un penal i forces jugades d’home de més.

Tot i que els sabadellencs han marcar el primer gol, els italians han donat la volta al marcador en el primer quart (4-2) i després han mantingut aquesta diferències. El segon i el tercer període han estat molt anivellats i el Sabadell ha fet una bona defensa, però no ha pogut retallar la diferència. En el darrer quart els italians han sentenciat. Sanahuja, Bertran, Cabanas i Bustos han marcat els gols dels vallesans.