El Sabadell és superat a Brescia

Waterpolo. Lliga de campions. La falta d’efectivitat en atac condemna els vallesans a una altra derrota i són els últims del grup

Brescia 7 Astralpool Sabad. 4

AN BRESCIA:Tesanovic, Dolce (1), Presciutti, Gianazza, Lazic, Vapenski, Renzuto, Kharkov (2), Alesiani (1), Luongo (1), Di Somma (2), Gitto i Baggi.ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Sanaguja (1), Gil, M. Teclas, Veich, Valera, Bertran (1), Cabanas (1), Averka, Banicevic, Bonet, Bustos (1) i X. Taclas.PARCIALS:4-2, 1-1, 0-0 i 2-1.

L’Astralpool Sabadell va ser derrotat a la piscina del Brescia per 7-4 en la tercera jornada de la lliga de campions. El conjunt vallesà encara no coneix la victòria en el grup B i està a la zona baixa de la taula. Els vallesans ho van intentar contra un conjunt italià molt potent, però no van estar efectius en atac. Van desaprofitat un penal i forces jugades d’home de més.

Tot i que els sabadellencs van inaugurar el marcador, els italians van capgirar el partit en el primer quart i després van saber mantenir el seu avantatge. El segon i el tercer període van ser molt anivellats i el Sabadell va fer una bona defensa, però no va poder retallar la diferència. En el darrer quart els italians van saber sentenciar i es van situar com a líders.