Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta tanca l’any amb un altre recital (18-9) a la Champions

Els 6 gols de Felipe Perrone i les aturades d’Unai Aguirre han marcat el camí contra el Radnicki en un duel que ja estava encarrilat a la mitja part (8-1)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha tancat l’any amb una altra exhibició a la Champions (18-9) que el referma en el lideratge amb quatre triomfs en quatre jornades. El Radniki serbi ha estat la víctima de la voracitat marinera, que ha dominat el duel de principi a fi (4-0. 4-1, 5-3 i 5-5). El talent i l’efectivitat de Felipe Perrone, autor de 6 gols, i les aturades d’Unai Aguirre han estat dos dels arguments del recital barceloní. També han marcat Dusan Matkovic (3), Niko Paul (3), Unai Biel (3), Fran Fernández (1), Marc Larumbe (1) i Alberto Munárriz (1). A la mitja part del partit s’ha homenatjat a Dani López Pinedo, que el curs passat es va retirar als 41 anys després d’una llarguíssima trajectòria al club mariner. S’han projectat en vídeo algunes de les imatges dels moments més destacats de la seva carrera i el president del club, Julián García, li ha lliurat la insígnia d’or de l’entitat.

La posada en escena del conjunt mariner ha estat espectacular. Felipe Perrone ha obert el primer quart amb dos gols i ha tancat el segon amb dos més, per segellar un parcial de 8-1. L’Atlètic Barceloneta ha tornat a aplicar el seu full de ruta; solidesa defensiva, i alt ritme i efectivitat en atac. En aquesta primera meitat també han anotat Dusan Matkovic, Fran Fernández, Unai Biel i Marc Larumbe.

Després de la represa, el Radnicki ha millorat el percentatge en les accions de superioritat, però Perrone continuava el seu recital ofensiu amb dues dianes més. També s’han afegit a la festa Matkovic, amb la seva segona diana, i Niko Paul, amb dos gols més. Com fa una setmana, Elvis Fatovic ha fet entrar a Nic Porter sota els pals en l’últim quart del partit. Tot i abaixar el llistó, l’Atlètic Barceloneta ha tancat l’últim parcial en taules (5-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)