Atletisme

Taye repetirà a Barcelona

Atletisme. La fondista etíop, vencedora de l’última edició amb rècord mundial de 5 km en ruta (14:19), tornarà a acomiadar l’any en la Cursa dels Nassos de la capital catalana

L’etíop Ejgayehu Taye, guanyadora de l’última edició amb rècord del món de 5 km (14:19), s’ha afegit a la llista d’atletes d’elit de la Cursa dels Nassos, segons van confirmar ahir els organitzadors en l’acte de presentació. A remolc de l’estrella africana, que intentarà millorar la seva plusmarca, la noruega Karoline Grövdal i l’alemanya Konstanze Klosterhalfen pugnaran per rebaixar el rècord europeu (14:44). Com ja es va anunciar a principi de novembre, el gran referent de la prova masculina serà el prodigi noruec Jakob Ingebrigtsen, campió olímpic de 1.500 i mundial de 5.000 m, i que vindrà a Barcelona amb el propòsit d’esmicolar la plusmarca europea de l’italià Yemaneberhan Crippa (13:14). Jakob vindrà acompanyat dels seus germans grans Filip i Henrik, i tindrà entre els rivals el francès Jimmy Gressier. Pel que fa a la participació local, destaca la presència del reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike) i el colomenc Ilias Fifa (AA Catalunya). “No sé si serà la millor edició de la història, però segur que serà la més espectacular, amb corredors d’elit interessats a competir a Barcelona”, assegura el regidor d’Esports, David Escudé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)