El CN Sabadell cedeix per la mínima contra l’OSC Budapest (9-8)

El duel ha estat molt equilibrat i s’ha resolt en un cara o creu final

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut per la mínima contra l’OSC Budapest (9-8) en un partit en què ha acabat pagant el seu baix percentatge en les jugades de superioritat. Amb aquesta derrota, l’equip de Quim Colet tanca les quatre primeres jornades de la Champions amb un sol punt i sense haver sumat encara cap victòria. El conjunt vallesà no ha pogut donar continuïtat al seu gran inici (1-3, 4-2, 2-2 i 2--1) i en un final a cara o creu s’ha acabat decidint a favor dels locals amb un gol de Peter Manhercz quan només faltava 1:08 de joc. Les dianes del CN Sabadell s’han repartit amb Sanahuja (3), Bertran (2), Averka (1), Valera (1) i Veich (1).

En la primera part hi hagut un quart per a cada equip. El conjunt sabadellenc, que ha arrencat amb un parcial de 0-3, ha tingut una millor posada en escena gràcies a l’encert de Sanahuja, Averka i Bertran. El conjunt magiar ha tingut millors percentatges en les accions de superioritat i ha enllaçat cinc gols entre el final del primer quart i el segon (5-3). Era un duel d’alternatives, i Sanahuja i Bertran, també en jugades d’home de més, han signat les taules abans del descans.

L’equilibri i l’intercanvi de gols s’ha mantingut fins al final. Fran Valera i Ramiro Veich han anotat en el tercer quart, i Bernat Sanahuja ho ha fet en l’últim, tot i que no ha pogut signat l’empat en els seus dos últims llançaments.