Ciclisme

Les quatre primeres etapes de la Vuelta circularan per territori català

Després de les dues jornades inicials ja conegudes per Barcelona i Mataró, la prova transitarà entre Súria-Arinsal Andorra i la quarta etapa entre Andorra la Vella i Tarragona

Els organitzadors de la Vuelta han descobert en un acte al Palau de la Música la totalitat del recorregut de la prova ciclista, que a més de les dues etapes inicials ja conegudes a Barcelona i Mataró tindrà dues jornades més per territori català, el 28 d’agost entre Súria i Arinsal Andorra (158,5 km) i l’endemà entre Andorra la Vella i Tarragona (183,4 km). La ronda espanyola tindrà un itinerari força muntanyós, en què destaca la tretzena etapa entre Formigal i el Tourmalet (134,7 km), el 7 de setembre, i l’endemà entre Sauveterre de Béarn-Larra Belaqual (161,7 km). L’última setmana de competició també tindrà la seva dificultat amb les etapes del dia 13 entre Ribadesella i l’Angliru (122,6 km), el 14 entre la Pola de Allande i La Cruz de Linares (178,9 km) i el 16 entre Manzanares El Real i Guadarrama (208,4 km), el dia previ de l’arribada a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)