Ciclisme

Comencen a treballar perquè el Tour de França surti de Barcelona

Representants de l’Ajuntament s’han reunit amb el director de la cursa

L’Ajuntament de Barcelona ha començat a treballar per aconseguir que una de les properes edicions del Tour de França surti de Barcelona. Aquest matí el primer tinent d’Alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el regidor d’Esports, David Escudé, s’han reunit amb Christian Prudhomme, director del Tour de França, per analitzar diferents opcions d’una possible sortida del Tour des de Barcelona. L’acte també ha comptat amb la presència de Javier Guillén, director de La Vuelta, i Ruben Perís, director de la Volta Ciclista a Catalunya.

L’any 2009 va ser l’última vegada que el Tour va passar per Barcelona. Ho va fer en dues jornades, el 9 i el 10 de juliol, amb les etapes 6 (Girona-Barcelona amb 175 quilòmetres) i 7 (Barcelona-Andorra amb 224 quilòmetres) respectivament.

El primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha recordat: “Barcelona pot convertir-se en una de les úniques ciutats del món en acollir els principals esdeveniments esportius mundials: el Mundial de Futbol de 1982, els Jocs del 92 i, ara, la sortida del Tour”. També ha afegit que aquesta aposta dona continuïtat a la feina que s’ha fet els darrers anys: “Per recuperar l’esperit que ens va permetre obrir-nos al món gràcies a les grans cites esportives, perquè creiem que l’aliança Barcelona i esport multiplica els beneficis per a la ciutat i per a la competició que acull. Per això, a les properes edicions de La Vuelta i de la Copa Amèrica volem sumar ara la grandesa d’una prova com el Tour”.

L’anunci de l’inici de les negociacions amb el Tour es produeix un dia després que s’hagi presentat al Palau de la Música Catalana el recorregut de La Vuelta 23, que aquest any sortirà des de Barcelona i passarà per la ciutat amb les dues primeres etapes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)