Ciclisme

Títol català en la cursa de relleus de l’estatal a Vic

La capital osonenca proclama fins diumenge els campions d’Espanya de ciclocròs

La selecció catalana de ciclocròs guanya amb molta autoritat la primera cursa del campionat estatal que es fa fins diumenge a Vic. El paper de Jofre Cullell, que el cap de setmana passat debutava amb el BH en aquest mateix circuit amb una clara victòria en la darrera cita de la copa catalana, permet l’equip amfitrió superar els altres 7, que donaven 6 voltes al circuit; una per participant. Galícia i el País Valencià completen el podi en el segon i tercer lloc.

Catalunya,a més de Cullell, comptava amb Josep Chavarria, Nil Solà –en la penúltima volta ja passa el testimoni a Cullell amb el lideratge català–, Marta Cano, Roc Cubí i Carlos Gámez. La selecció catalana té 19 corredors a la capital osonenca: set cadets, sis júniors, tres sub-23, dos elits i un màster. Aquest dissabte hi ha les curses de veterans i cadets i, diumenge, les de la resta de les categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)