Tennis

Triomf treballat de Nadal sobre Draper en el debut a Austràlia

Rafa Nadal (1) ha iniciat la defensa del títol de l’obert d’Austràlia amb un triomf treballat per 7-5, 2-6, 6-4 i 6-1 en 3h41 davant del britànic Jack Draper (38è), que li ha plantejat dificultats. El balear ha fet un plantejament agressiu (41 cops guanyadors) però també irregular i s’ha hagut d’arromangar. El seu rival dimecres en la segona eliminatòria serà el nord-americà MacKenzie McDonald, que ha donat la sorpresa contra el seu compatriota Brandon Nakashima. L’australià Nick Kyrgios, per la seva banda, ha anunciat abans de començar que no podrà jugar per una lesió al genoll. També ha superat el primer escull el grec Stefanos Tsitsipas (3), que s’ha desfet del francès Quentin Halys per 6-3, 6-4 i 7-6 (8). En el darrer torn, el rus Daniïl Medvédev (7), finalista l’any passat i un altre dels grans aspirants, ha arrencat a tot drap i ha escombrat el nord-americà Marcos Giron per 6-0, 6-1 i 6-2.

En el quadre femení, de moment les favorites han superat la primera eliminatòria, amb triomfs de la nord-americana Jessica Pegula (3) i Coco Gauff (7) i de la grega Maria Sakkari (6). També ha iniciat el camí amb solvència la polonesa Iga Swiatek (1), que ha derrotat a l’alemanya Jule Niemeier per 6-4 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)