Tennis

El partit Ramos-Cressy de l’obert d’Austràlia s’ajorna fins demà en el quart set

El mataroní Albert Ramos (38è de l’ATP), l’únic català en els quadres individuals de l’obert d’Austràlia després de la retirada abans de començar de l’empordanesa Paula Badosa, no ha pogut finalitzar el partit de la primera eliminatòria davant del nord-americà nascut a París Maxime Cressy (39è). El partit i la jornada en les pistes exteriors, s’ha hagut d’aturar, primer per la intensa calor austral –37 graus en les hores del migdia– i tot seguit per la pluja. Cressy dominava per 7-6 (2), 7-5 i 0-1 després d’una hora i 45 minuts. En la represa, Ramos ha reaccionat guanyant el tercer set per 6-3 i el partit s’ha ajornat definitivament fins demà amb 2-2 en el quart parcial quan ja eren practicament les 12 de la nit a Melbourne.

Sigui com vulgui, la suada de la jornada l’ha protagonitzat l’alemany Alexander Zverev (12) que ha necessitat cinc sets i més de quatre hores per doblegar el peruà Juan Pablo Varillas (104è) per 4-6, 6-1, 5-7, 7-6 (3) i 6-4. L’heroi, però, ha estat el veterà escocès de 35 anys i cinc cops finalista a Melbourne Andy Murray, que s’ha desfet, també en cinc actes i un partit maratonià de 4h49, de l’italià Matteo Berrettini (13): 6-3, 6-3, 4-6, 6-7 (7) i 7-6 (10). Murray ha salvat una pilota de partit.

El rus Andrei Rublev (5) no ha titubejat contra l’austríac convidat per l’organització Dominic Thiem, un primera espasa en hores baixes: 6-3, 6-4 i 6-2. També han reeixit Taylor Fritz (8) i el jove danès Holger Rune (9).

En el quadre femení, Garbiñe Muguruza, en caiguda lliure des que va guanyar les WTA Finals de fa dues temporades, continua sense guanyar cap partit aquest curs i ha cedit davant de la belga Elise Mertens (26): 6-3, 6-7 (3) i 6-1. Les favorites han complert. La tunisiana Ons Jabeur (2) ha superat per 7-6 (8), 4-6 i 6-1 a l’eslovena Tamara Zidansek a pesar de cometre 43 errors no forçats entre els dos primers sets. La francesa Caroline Garcia (4) s’ha desfet de la canadenca Katherine Sebov per 6-3 i 6-0, mentre que la bielorussa Aryna Sabalenka (5) ha tirat pel dret contra la txeca Tereza Martincova: 6-1 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)