Tennis

La proesa de Murray

Cinc cops finalista. L’escocès, que juga amb una pròtesi al maluc i que ja estava gairebé retirat el 2019, continua regalant dosis de la seva classe i elimina Berrettini (13) en cinc hores

Té 35 anys i el 2019 va estar a punt de retirar-se. De fet, va anunciar fastiguejat per la seva lesió al maluc –juga amb una pròtesi– que plegava i després s’hi va repensar perquè, encara que ja ho tenia tot fet, continua disfrutant. Va ser una superfigura –tres grans eslams guanyats, l’or olímpic a Londres 2012 i la copa Davis– i un dels pocs jugadors capaços de plantar cara a Nadal, Djokovic i Federer. El temps, el desgast i les lesions l’han ressituat (49è) però continua lluitant. Cinc cops finalista en l’obert d’Austràlia, l’escocès Andy Murray va tornar a donar una lliçó de professionalitat i va derrotar l’italià Matteo Berrettini (13), un dels jugadors joves amb més projecció del moment i que ja va jugar la final de Wimbledon el 2021: 6-3, 6-3, 4-6, 6-7 (7) i 7-6 (10) en quatre hores i 49 minuts de final èpic en què l’escocès, esgotat però orgullós, va salvar una pilota de partit. El seu rival sortirà del duel Kokkinakis-Fognini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)