Handbol

Dinamarca guanya el títol mundial per tercera vegada de manera consecutiva

Els danesos dominen des de l’inici a França en la final i s’imposen per 29-34

Dinamarca ha guanyat el títol mundial per tercera edició de manera consecutiva al imposar-se en una gran final a França per 29-34. Els danesos han anat per davant en el marcador des de l’inici i ha aguantat els intents dels francesos de apropar-se en el marcador. Els jugadors del Barça Ludovic Fàbregas, Dika Mem i Melvyn Richardson s’han hagut de conformar amb la medalla de plata.

El conjunt danès ha imposat un ritme alt en els primers i ràpidament s’ha avançat de 4 gols (2-6) i al minut 15 tenia cinc gols de marge (7-12). Els francesos poc a poc han anivellat el joc, i s’han anat apropant al seu rival, fins arribar al descans només un gol per sora, 15-16.

En l’inici de la segona part els danesos s’han tornat a avançar de tres gols (17-20) i França ha continuar anant a remolc en el marcador, tot i que ha tingut alguna ocasió per empatar. La lluita ha estat intensa fins els darrers minuts, però Dinamarca ha tornat a distanciar-se (26-30) i s’han emportat la victòria i el títol amb el 29-34 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)