Waterpolo

Maggie Steffens reforçarà el CN Sabadell pel que resta de temporada

La jugadora nord-americana, que enceta la seva tercera etapa al club vallesà, ja podrà competir dissabte (13 h) en l’anada dels quarts de la Champions contra el SIS Roma

L’Astralpool CN Sabadell afronta dissabte el partit d’anada dels quarts de final de la Champions contra el SIS Roma (13 h) amb el reforç extra de la nord-americana Maggie Steffens, que d’aquesta manera enceta la seva tercera etapa al club vallesà. “Estic feliç i torno com sempre amb el foc dels meus ulls i amb tot el meu cor per jugar al costat de Maica [García], Bea [Ortiz], Sabrina [Van der Sloot], Paula [Leiton], Laura [Ester] etc.. i vull aprofitar aquesta oportunitat”, ha explicat Steffens en la jornada oberta als mitjans locals prèvia al partit europeu. Sobre el seu proper rival, Steffens ha reconegut que el SIS Roma “és molt potent amb jugadores ’top’ i serà una eliminatòria molt interessant amb dos grans equips”.

Judith Forca, entre les millors jugadores europees

La seva companya Judith Forca, que està nominada entre les cinc millors jugadores d’Europa per la LEN, ha considerat que el febrer serà un mes decisiu. “Ens juguem tot amb la lliga de Campions i la copa de la reina. Anirem al màxim des del principi per anar a Roma amb un marcador favorable i rematar allí”, ha sentenciat.

Elena Ruiz, debutant

Una de les debutants en la Champions és Elena Ruiz, de 18 anys, però amb l’experiència internacional de ser medallista olímpica i europea amb la selecció espanyola. “Tenim moltes ganes de jugar i guanyar la Lliga de Campions. Estic molt il·lusionada i espero que sigui la primera copa de moltes”, ha assenyalat. “Quan era petita veia el Sabadell guanyar a Europa i és una gran alegria ser ara amb elles”, ha etzibat l’exjugadora del CN Rubí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)