Atletisme

La mitja marató més femenina

Atletisme. Dels 21.123 inscrits en la cursa de Barcelona, 7.350 són dones, un 35% del total, fet que suposa un nou rècord en la prova

La 33a eDreams Mitja Marató de Barcelona torna a renéixer i per diumenge s’hi han inscrit fins a 21.123 corredors, la segona xifra més alta de la història, dels quals 7.350 (un 35%) són dones, que suposa tot un rècord. “Enguany la mitja de Barcelona serà una jornada de rècords i el primer ja l’hem aconseguit pel nombre d’inscrites. Esperem que diumenge també es puguin batre altres marques esportives”, va assenyalar el regidor d’Esports de la ciutat, David Escudé, en l’acte de presentació a la plaça de Puig i Cadafalch. En la presentació el van acompanyar l’etíop Genzebe Dibaba i la kenyana Joyciline Jepkosgei, que a més de la victòria correran amb el propòsit de rebaixar la marca de Florence Kiplagat (1h05:09). El 2015 va ser tota una plusmarca mundial. Entre els homes, el gran referent és l’etíop Haftu Teklu, que intentarà enllaçar el tercer triomf i el tercer rècord del circuit consecutiu (59:06).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)