Resisteix mitja part

Waterpolo. Champions. El CN Sabadell arriba viu al descans (8-7), però un parcial de 5-2 en el tercer quart encarrila el triomf del Novi Beograd

Novi Beograd 16 CN Sabadell 11

VK NOVI BEOGRAD:Joao Pedro; S. Rasovic (3), Mandic (2), Granados (3), Vucinic (1), Pljetlovic (1), Drasovic (1), Cetkovic (1), Perkovic, Vlachopoulos (2), Skoumpakis (2), V. Rasovic i Filipovic.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Sanahuja (2), Gil, M. Teclas (1), Veich, Valera (2), Bertran (1), Cabanas (2), Averka (2), Banicevic, Bonet (1), Bustos i X. Teclas.PARCIALS:4-2, 4-5, 5-2 i 3-2.

Amb un joc coral i clarividència en atac, l’Astralpool CN Sabadell va resistir a la piscina del Novi Beograd fins a la mitja part (8-7). Després del descans llarg, però, les canonades del terrassenc Álvaro Granados van donar ales al conjunt serbi, que va aprofitar les concessions defensives dels vallesans per apuntar-se un parcial de 5-2 i encarrilar el seu sisè triomf en el primer partit de la segona volta de la Champions.

El Novi Beograd va marcar territori des del primer quart. La connexió grega, amb Vlachopoulos i Skoumpakis, i dels serbis Mandic i Stranhija Rasovic, van tancar el primer parcial amb 4-2. Lluc Bertran i Bernat Sanahuja havien marcat pels vallesans. Aprofitant les superioritats, el conjunt amfitrió va obrir forat (7-4), però els sabadellencs veien porteria en els xuts llunyans, i Valera, per partida doble, Cabanas i Bonet van equilibrar el resultat. Strahinja Rasovic, en una badada defensiva, va aturar la remuntada catalana per signar el 8-7 abans de l’equador. El Novi va rematar la feina en el tram final.