El CE Mediterrani torna a perdre (9-8) i queda eliminat de la champions

Ha fet un bon partit en la tornada dels quarts a la piscina del Dunaujvaros

El CE Mediterrani ha perdut el partit de tornada dels quarts de final a la piscina del Dunaujvaros hongarès per 9-8 (1-2, 4-2, 1-2 i 3-2) i ha quedat eliminat de la lliga de campions. El conjunt barceloní també havia perdut en l’anada (9-13) i tenia molt complicada la classificació per la final a quatre. El Mediterrani ha fet un bon partit i sempre ha estat lluitant per la victòria, tot i que mai ha tingut possibilitats de remuntar l’eliminatòria.

El conjunt barceloní ha iniciat el partit amb un 0-2, i s’ha mantingut per davant molts minuts, però en el segon quart el conjunt hongarès s’ha posat per davant i ha arribat al descans amb un 5-4. El Mediterrani mai s’ha donat per vençuts i en l’inici del darrer quart s’ha situat amb un 6-7 al seu favor. El Dunaujvaros volia guanyar a casa i amb tres gols seguits s’ha assegurat el triomf. Pel CE Mediterrani han marcat Paula Crespi (3), Axelle Crevier (3), Alba Muñoz i Clara Espar.