Futbol sala

El Barça supera un intens Valdepeñas (2-6) al final del primer temps

Els blaugrana han marcat tres gols en tres minuts just abans del descans

El Barça ha derrotat per 2-6 el Viña Albali Valdepeñas en un partit que ha començat a dominar en el marcador en els últims minuts del primer temps. Els blaugrana s’han retrobar amb la victòria després de l’ensopegada a casa en la darrera jornada i han sumat tres importants punts per mantenir el seu lideratge a la classificació.

El Valdepeñas ha fet uns primers minuts amb molta intensitat i després de marcar l’1-0 en el minut 10, encara l’ha intensificat i el Barça ha tingut problemes. Els locals han disposat de dos dobles penals per ampliar el marcador i els han enviat fora. Els blaugrana han aprofitat per donar la volta al partit. Matheus ha empatat i Adolfo i Pito han marcar en els dos darrers minuts abans del descans (1-3).

En l’inici de la segona meitat Sergio Lozano ha fet l’1-4, i malgrat el segon gol local el Barça ha dominat completament el partit. Catela i Matheus han sentenciat amb el 2-6 abans del minut 30 i han acabat amb la resistència del Valdepeñas.