Waterpolo

Gesta de l’Assolim Mataró

Waterpolo. Lliga de campions. Les mataronines eliminen el campió, l’Olympiacòs, i amb el Sabadell passen a la final a quatre. El Mediterrani, fora

Assolim Mataró 15 Olympiacòs 12

ASSOLIM MATARÓ:Sánchez, Morell, Van de Kraats (5), Gual, Sevenich, Keszthelyi-Nagy (4), Cambray, Nogué (2), Avegno, Bertran (1), Espar (3), Claveria i Carmona.OLYMPIACÒS:Diamantopoulou, E. Plevritou (3), Chydirioti, Eleftheriadou (2), Tricha (1), Xenaki (2), Siouti (1), M. Plevritou, Tornarou, V. Plevritou (2), Christmas, Myriokefalitaki (1) i Stamatopoulou.PARCIALS:4-4, 5-3, 3-3 i 3-2.

Dunaujvaros 9 CE Mediterrani 8

DUNAUJAVAROS:Maczko, Jonkl, Sajben, Dobi (2), Horvath (2), Mahieu (1), Szabo (1), Garda (3), Mucsy, Kardos, Pal, Sumegi i Aarts.CE MEDITERRANI:Costa, Muñoz (1), Crevier (3), Marcos, Bakoc, Prats, Espar (1), Moreno, Vilador, Dalmases, Crespi (3), Lizotte i Palm.PARCIALS:1-2, 4-2, 1-2 i 3-2.

SIS Roma 13 Astralpool Sabad. 10

SIA ROMA:Eichelberger, Misiti, Galardi (1), Carosi, Giustini (6), Ranalli (1), Picozzi (2), Tabani, Nardini, Di Claudio, Cocchiere (3), Andrews i Galbani.ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Mati Ortiz, Leitón, Van der Sloot, Serrano, Steffens (1), Ruiz (1), Maica Garcia (1), Forca (2), Bea Ortiz (2), Pérez (1), González (2) i Carrasco.PARCIALS:2-3, 3-3, 3-3 i 5-1.

L’Assolim Mataró i l’Astralpool Sabadell es van classificar per a la final a quatre de la lliga de campions, mentre que el Mediterrani va quedar eliminat en la tornada dels quarts de final. És la segona vegada que el conjunt mataroní es classifica per a la semifinal de la màxima competició europea. L’anterior va ser la temporada 2016/17. El conjunt sabadellenc jugarà la seva desena semifinal.

El Mataró va passar d’una manera brillant al deixar fora de la competició europea l’Olympiacòs grec, el campió les dues darreres temporades. Les mataronines van guanyar, també, el partit de tornada per 15-12, després d’haver-se imposat per 9-11 en l’anada a Atenes. La defensa, les aturades de la portera Maria Elena Sánchez i el contraatac van ser peces clau en un equip dirigit molt bé des de dins l’aigua per Anni Espar, i que va tenir en Simone Van de Kraats la golejadora amb cinc dianes.

L’Astralpool Sabadell va ser derrotat en el partit de tornada dels quarts pel SIS Roma italià per 13-10, però es va classificar. El conjunt sabadellenc va fer bons els cinc gols d’avantatge que va aconseguir en el partit d’anada (15-10) i mai va veure perillar la classificació. El partit va ser molt anivellat i el Sabadell gairebé sempre va anar al davant, però en el darrer quart les italianes van dominar. El 13-10 definitiu va arribar a 19 segons de la fi.

El Mediterrani va perdre a la piscina del Dunaujvaros hongarès per 9-8 i va quedar eliminat. Ja havia perdut en l’anada (9-13). El conjunt barceloní va fer un bon partit i sempre va estar lluitant per la victòria, tot i que mai va tenir possibilitats de remuntar. El quart classificat va ser l’Orizzonte italià, que va tornar a guanyar (15-9) el Glyfada grec.

La volen a Catalunya

Els clubs catalans demanaran que la final a quatre es disputi a Catalunya. Abans dels partits de tornada en van parlar i com que no es pot fer a Mataró, tots van estar d’acord a presentar la candidatura de Sabadell.

ELS PROTAGONISTES

L’equip tenia molt clar que havia de ser valent a l’hora d’atacar i així ho hem fet
Dani Ballart
ENTRENADOR DEL MATARÓ
No ens hem relaxat en cap moment i no ens hem posat nervioses amb el 0-2 en contra inicial
Anni Espar
JUGADORA DEL MATARÓ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)