Atletisme

Jaime Guerra en llargada i Esther Guerrero en 1.500 m passen a la final de l’europeu

Jaël Bestué s’ha classificat per la semifinal dels 60 m d’aquesta tarda

Jaime Guerra en la llargada i Esther Guerrero en els 1.500 m s’han classificat per la final de les seves proves en la jornada matinal de l’europeu de pista coberta que s’està disputant a Istanbul. Jaël Bestué s’ha classificat per la semifinal dels 60 m que es disputarà aquesta tarda.

Jaime Guerra s’ha classificat en el seu debut al ser quart en la qualificació amb un salt de 7,99 m. El saltador d’Esplugues de Llobregat ha entrat directament ja que la mínima era de 7,95 m. Jaime Guerra ha començat amb un nul, ha assegurat en el segon intent (7,76 m) i en el tercer ha arribat als 7,99 m que l’han situat en la quarta plaça. El basc Iker Arotzena ha quedat eliminat al ser onzè amb 7,57 m. La final serà diumenge.

Esther Guerrero ha guanyat la tercera eliminatòria amb 4:10.48 després de fer una gran cursa i ha passat directa a la final de demà. La banyolina s’ha situat tercera i s’ha mantingut en aquesta bona situació. A falta de 300 m ha atacat i ha marxat de les seves rivals. La segoviana Águeda Marqués també ha passat a la final al ser tercera en la seva eliminatòria amb 4:23.39.

Jaël Bestué s’ha classificat per la semifinal dels 60 m al ser segona en la seva eliminatòria amb un registre de 7.30. La barcelonina no ha fet una bona sortida, però després ha sabut remuntar i ha passat sense problemes. La semifinal es disputarà aquesta mateixa tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)