El Barça s’escapa d’inici i després manté a ratlla el Bidasoa (26-32)

Els blaugrana arriben a les vint victòries consecutives en la lliga

El Barça ha arribat a les vint victòries consecutives a la lliga al derrotar per 26-32 el Bidasoa, que ocupava la cinquena posició. Els blaugrana s’ha escapat en el marcador en els primers minuts i després en la segona meitat han mantingut a ratlla al conjunt d’Irun.

Els blaugrana no han anotat el primer gol del partit fins gairebé el sisè minut de joc, però després s’han situat amb un 1-8. Les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, 14 en la primera meitat que ha jugat, i l’encert en atac han ampliat la diferència fins a la màxima del partit de nou gols, 6-15. S’ha arribat al descans amb un 10-18.

La segona meitat ha estat molt diferent. El tècnic blaugrana ha fet canvis i ha donat minuts a jugadors no tant habituals. El Bidasoa ha evitat que els blaugrana ampliessin la diferència, i de fet s’ha imposat en els segons 30 minuts amb un 16-14. Els gols del Barça han estat molt repartits, dotze jugadors han anotat i Luis Frade ha estat el màxim golejador amb 6 dianes.