Handbol

Els joves del planter i la Blume, protagonistes d’un reportatge de Barça TV

Gonzalo Pérez de Vargas o Aitor Ariño són dos dels molts jugadors, ara professionals, que han passat pel programa de la Blume del Barça, on els joves del planter compaginen entrenaments específics amb els estudis. Barça TV ha emès un reportatge on fa el seguiment d’aquests jugadors.

“És un programa en què incidim molt en la millora tècnico-tàctica individual, també acompanyat de treball físic, però ens focalitzem en aquells detalls que potser en les sessions de tarda no es pot perquè no disposem de prou temps. Tenim uns 40 jugadors de la categoria cadet i juvenil. Si treballem en aquests detalls a aquesta edat, quan arriben a juvenils o sèniors ja estan més preparats, coneixen millor el joc i podem fer que siguin millors jugadors de futur”, explica Raúl Entrerríos, coordinador de la base de l’handbol del Barça. La vessant acadèmica també és un part fonamental d’aquest programa. “A l’hora de valorar el jugador a final d’any no només tenim en compte el que ha fet a la pista sinó el seu esforç en els estudis. Tenen el pavelló a escassos metres de l’institut i això fa que el temps es pugui ajustar molt millor. Formar part d’aquest programa és un privilegi i per això treballen dur”, afegeix l’exjugador asturià.

Gonzalo Pérez de Vargas, l’actual capità del Barça, reconeix que el seu pas pel programa de la Blume va ser determinant en la seva formació. “Va ser la primera presa de contacte amb l’esport d’elit i el salt de qualitat que vaig fer pel desenvolupament de la meva carrera va ser molt important. Va ser una experiència increïble”, remarca el porter blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)