Handbol

Hampus Wanne té una ruptura fibril·lar al pectoral i estarà quatre setmanes de baixa

El seu lloc en la convocatòria de la copa Asobal l’ocuparà el jove del filial Ian Barrufet, fill del mític porter blaugrana David Barrufet

L’extrem esquerre del Barça Hampus Wanne té una ruptura fibril·lar en el pectoral major dret i s’estarà unes quatre setmanes de baixa, segons ha informat el club blaugrana. L’internacional suec, que es va lesionar durant l’entrenament d’ahir, es perdrà aquest cap de setmana la copa Asobal de Lleó, en què els de Carlos Ortega juguen la primera semifinal dissabte contra el Conca (18.30 h).

El seu lloc en la convocatòria l’ocuparà el jove del Barça Atlètic Ian Barrufet, de 18 anys i fill del mític porter blaugrana David Barrufet. Amb Aitor Ariño amb una lesió de llarga durada, l’altre inquilí de l’extrem esquerre blaugrana és el jove Martí Soler, de 19 anys i que fins al desembre també estava en el filial blaugrana.

L’evolució de Ian Barrufet

Ian Barrufet (1,94 m) milita al Barça Atlètic a les ordres de Ferran Porres. Ian Barrufet Torrebejano va començar a jugar a handbol a l’escola de Teià, localitat on resideix amb la seva família, i després d’una única temporada va fitxar per l’Handbol Mataró on també va estar només un any. El següent pas del jugador va ser a l’Hanbdol Esplugues on després de dues campanyes va fer el salt a l’Infantil B del Barça, primer equip de la base blaugrana i des de la seva arribada al club ha jugat sempre a la posició d’extrem. A més, Barrufet va combinar durant uns anys la pràctica de l’handbol amb el futbol, on jugava a la Barça Escola com a porter, però es va decidir per l’esport on el seu pare va ser un referent blaugrana durant més de dues dècades. Barrufet és un fix a la selecció espanyola en les diferents categories i l’estiu passat es va proclamar campió d’Europa juvenil a Podgorica (Montenegro) en derrotar Suècia per 32-34 en la final. Es dona la circumstància que l’entrenament de dimecres era el primer que completava amb el primer equip després d’haver estat treballant durant set anys als equips de formació. La lesió de Wanne ha propiciat que aquest cap de setmana viatgi a Lleó per intentar assolir el primer títol amb el primer equip blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)