L’Atlètic Barceloneta venç l’Olympiacòs i aferma el lideratge europeu (10-5)

El Zodiac Atlètic Barceloneta, el líder del grup A, ha derrotat l’Olympiacòs, el segon, en la Champions i fa un pas endavant per acabar al capdamunt la fase regular quan falten quatre jornades per al final: 10-5 (1-1, 2-2, 3-0 i 4-2). Els d’Elvis Fatovic han trencat el partit en el tercer quart amb un parcial de 3-0 i han rendibilitzat la gran actuació del porter Unai Aguirre durant tot el partit. Ara, tenen ara un marge de 5 punts sobre els hel·lens i de tres sobre el Pro Recco, que ha apallissat el Hannover, el cuer, per 21-4. El Barceloneta ha guanyat nou dels deu partits que ha jugat.

Perrone ha aprofitat la primera superioritat per avançar el conjunt català, però el visitant Vamos ha replicat també en una jugada amb un home de més (1-1). L’Olympiacòs s’ha avançat amb un altre gol de Vamos neutralitzat pel navarrès Munárriz i ha tornat a posar-se per davant amb un gran llançament exterior de Papanastasiou (2-3). En una altra acció de superioritat, Perrone ha penjat amb criteri i el gegant andalús De Toro ha rendibilitzat l’assistència marcant el 3-3, resultat amb què s’ha arribat al descens. Unai Aguirre, molt fi, ha fet nou aturades en uns dos primers quarts en que també ha lluït el porter visitant i en què totes dues defenses han estat prou eficients.

El conjunt d’Elvis Fatovic ha fet mal en l’inici del tercer quart amb dos gols seguits (5-3), el primer de penal de Munárriz i el segon de Famera en un llançament exterior. Niko Paul s’ha afegit a la festa encarrilant definitivament el duel (6-3). Munárriz, altre cop de penal, ha establert el 7-3 en els primers compassos del darrer quart i en ple festival local, Perrone ha acabat de sentenciar el partit (8-3). Genidounias, també de penal, ha reduït diferències (8-4), però Pavillard ha fet el 9-4. Papanastasiou ha repetit maquillant el resultat (9-5) i Matkovic l’ha clavat al pal llarg (10-5).