Tennis

Carlos Alcaraz, cada cop més a prop del ‘Sunshine Double’

El murcià ha guanyat amb un doble 6-4 davant el local Tommy Paul i avança als quarts de final del Màsters 1000 de Miami

Carlos Alcaraz (1) ja és als quarts de final del Màsters 1000 de Miami després de desfer-se del local Tommy Paul per un doble 6-4 en una hora i 38 minuts i continua aspirant al Sunshine Double: guanyar al mateix any els títols dels tornejos d’Indian Wells i Miami, amb 12 triomfs en tres setmanes. La fita només l’han segellat set jugadors al llarg de la història i Alcaraz aspira a convertir-se en el tennista més jove que ho aconseguiria. A més, li serviria per a continuar amb el número 1 del món. El joc del tennista murcià ha estat imparable, sumant 24 punts guanyadors, sense cedir en cap moment el seu servei.

A la següent eliminatòria, el primer cap de sèrie es veurà les cares amb un altre tennista dels Estats Units, Taylor Fritz (9). El californià s’ha desfet del danès Holger Rune, cap de sèrie número 7 del torneig, per 6-3 i 6-4 en poc més de 90 minuts de joc.

Més enllà dels enfrontaments de Carlos Alcaraz i Taylor Fritz, el quadre del torneig ha tingut sorpresa. Aquesta és l’eliminació del grec Stefanos Tsitsipas (2), que ha perdut per 7-6 i 6-4 davant el rus Karen Khatxanov (14). A quarts de final, el rus s’enfrontarà a l’argentí Francisco Cerundolo (25), que ha vençut a l’italià Lorenzo Sonego per 3-6, 6-3 i 6-2.

Per la seva banda, Danïil Medvédev (4) no ha tingut molts problemes per a desfer-se del francès Quentin Halys, derrotant-ho en dos sets amb un 6-4 i 6-2. El seu rival als quarts de final serà el local Christopher Eubanks, que ha superat amb un doble 7-6 i mesurarà forces amb el rus.

En l’últim enfrontament dels quarts de final, hi seran l’italià Jannik Sinner (10), que ha vençut al rus Andrei Rublev (6), per 6-2 i 6-4, i el finlandès Emil Ruusuvuori, que ha guanyat contra el neerlandès Botic van de Zandschulp (qui va eliminar a Casper Ruud, número 4 del món, en l’eliminatòria anterior) per 4-6, 6-4 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)