Waterpolo

Cinquè triomf seguit europeu del Barceloneta, contra el Radnicki (10-14)

El Zodiac Atlètic Barceloneta consolida el lideratge de grup en la lliga de campions, en encadenar la cinquena victòria, contra el Radnicki a Kragujevac (10-14). L’equip serbi ha fet treballar el conjunt d’Elvis Fatovic, que ha manat sempre.

Marc Larumbe ha obert la llauna de penal a mitjan primer període, que ha rematat encarrilant el partit a partir de solidesa defensiva i bons atacs, ha tancat el primer quart amb un avantatge còmode (1-4).

Dos pals han impedit ampliar la renda en l’arrencada d’un segon període més equilibrat, en què el Randicki ha agafat fe, tot i que no ha pogut retallar la diferència, que s’ha mantingut en els tres gols (3-6). En el tercer període, els mariners han continuar dominant, però sense excessos, amb un parcial de 2-3 per arribar al 5-9.

L’últim període, molt més obert, ha estat un intercanvi de cops (5-5), que no han fet perill en cap moment el triomf. Nikolas Paul Garcia i Felipe Perrone, amb 3 gols, han estat els més inspirats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)