El Barça celebra el títol de lliga amb l’afició, i venç fàcilment el Benidorm (45-34)

Els blaugrana han fet una gran primera meitat

El Barça ha celebrat el títol de lliga que va guanyar dimarts amb la seva afició, i amb una victòria per 45-34 contra el Benidorm. Abans d’iniciar-se el partit hi ha hagut una petita celebració i els jugadors han sortit a pista amb una camiseta de Campions i el Benidorm l’hi ha fet el passadís d’honor. El trofeu de campions no els hi donaran fins a l’última jornada en que el Barça, programada pel 3 de juny, en que juga a casa contra l’Abanca Ademar Lleó.

El partit contra el Benidorm ha estat força plàcid i en els primers minuts el Barça ja s’ha avançat clarament (8-3). El Benidorm ha atacat amb set jugadors sense porter i els blaugrana ho han aprofitat per marcar molts gols a porteria buida, i el porter Nielsen n’ha fet dos. Al descans s’ha arribat amb un 26-15. En la segona meitat ha continuat el festival golejador dels blaugrana i dels 16 jugadors que han sortit a pista només s’ha quedat sense marcar el porter Pérez de Vargas. Tot i això el Barça ha abaixat una mica el ritme i la diferència s’ha mantingut. Aleix Gómez ha anotat 7 gols pel barça.