Golf

El basc Jon Rahm guanya el seu primer Masters d’Augusta

Jon Rahm és el nou campió del Masters d’Augusta. El basc, de 28 anys, és l’únic golfista europeu que ha guanyat l’US Open (el 2021) i el Masters.

Rahm ha acabat el torneig amb un acumulat de -12 cops sota par, amb quatre cops d’avantatge respecte a Brooks Koepka. El basc ha arribat a la quarta volta amb dos cops de desavantatge, però una volta excel·lent i una targeta de 69 cops l’ha dut al cim.

“No sé on seria sense Seve Ballesteros. Guanyar en el 40è aniversari de la seva victòria, el dia del seu aniversari i el diumenge de Pasqua, és increïblement important per mi“, explicava Rahm en la cerimònia d’entrega de la jaqueta verda com a vencedor del Masters. El basc s’ha abraçat amb José María Olazábal. ““No recordo tot el que m’ha dit. M’ha dit que és el primer de molts més. Crec que si la conversa hagués durat més, hauríem acabat plorant. M’agrada que es repeteixi la història”, explicava Rahm, el quart golfista de l’Estat que guanya el Masters despres´de Severiano Ballesteros, José María Olazábal i Sergio García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)