Futbol sala

El Girona EFS prepara una jornada festiva per lluitar per l’ascens

L’equip rep el líder de divisió d’honor, el Fundació Terrassa FC 1906, amb l’objectiu posar-se capdavanter de la lliga

El primer equip del Girona Escola de Futbol Sala rep aquest diumenge al pavelló de Palau al líder del grup 1 de divisió d’honor a les 17h. El conjunt gironí prepara una jornada festiva per afrontar un partit que pot ser clau per la lluita per l’ascens a tercera divisió, ja que es troben només a tres punts del seu rival i podrien acabar el cap de setmana al capdavant de la classificació. Hi haurà activitats abans, durant i després de l’enfrontament, amb sorteigs pels aficionats, servei de bar o inclús la presentació del nou himne del club.

Josep Buixeda, president de la institució, ha fet una crida a l’afició pel partit de diumenge, explicant que “necessitem a la nostra gent” i que “esperem viure una jornada històrica, una autèntica festa”. “La ciutat de Girona s’està fent gran en moltes disciplines, i una d’elles és l’esport. El futbol sala no en vol ser cap excepció”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)