Tennis

Musetti fa saltar la banca a Montecarlo i elimina Djokovic en els vuitens

L’italià Lorenzo Musetti (16) ha fet saltar la banca contra Novak Djokovic (1) i s’ha plantat als quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo: 4-6, 7-5 i 6-4. El seu rival serà un altre italià, el qualificat Jannik Sinner –botxí de Carlos Alcaraz a Miami–, que ha derrotat al polonès Hubert Hurkacz.

El grec Stefanos Tsitsipas (2), per la seva banda, ha posat fi a l’aventura del xilè Nicolás Jarry. El seu rival serà el nord-americà Taylor Fritz (8). La primera sorpresa de la jornada l’ha donat l’alemany Jan-Lennard Struff, que s’ha desfet per 6-1 i 7-6 (6) del noruec Casper Ruud (4), un dels caps de cartell del Barcelona Open Banc de Sabadell que es juga la setmana vinent. El teutó s’enfrontarà al rus Andrei Rublev (5). En el darrer partit de la jornada, el rus Daniïl Medvédev ha superat a l’alemany Alexander Zverev (12) per 3-6, 7-5 i 7-6 (7) i jugarà davant del jove danès Holger Rune, que ha passat sense jugar per retirada de l’italià Matteo Berrettini.

Nadal, possible baixa a Barcelona

Mentre, diversos mitjans han anunciat avui la més que probable baixa del mancorí Rafa Nadal per jugar la setmana vinent a Barcelona, tot i que ni el jugadors ni l’organització encara no han fet cap comunicat. El dotze cops campió del Godó es va lesionar en l’obert d’Austràlia –psoes ilíac de la cama esquerra–i ha renunciat aquesta setmana a disputar el torneig de Montecarlo. Tampoc ha jugat al principat monegasc Carlos Alcaraz, que fa dies que s’entrena a Barcelona i que defensarà el títol conquerit l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)