Handbol

El Barça fa un entrenament de portes obertes a Sant Cugat

El Barça de Carlos Ortega Ortega ha canviat avui la pista de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per entrenar-se a la pista de l’Handbol Sant Cugat en una jornada de portes obertes davant d’una munió de nens i nenes amants de l’handbol. A banda del club propietari de la pista de joc, hi havia també infants de diferents equips de la població vallesana.

L’equip s’ha exercitat durant 90 minuts i un cop finalitzat els estiraments i un joc d’activació, l’entrenador blaugrana ha dividit als jugadors i han fet un partit de 20 minuts per part. Un cop finalitzat el xoc, els nens i nenes han pogut baixar a la pista de joc i s’han pogut fotografiar i conèixer als seus jugadors favorits. Una gran experiència per a l’equip però especialment per a tots els infants que s’han apropat al pavelló a veure el Barça.

Diumenge contra el Guadalajara

D’altra banda, el Barça jugarà diumenge a les 19.30 h el partit corresponent a la jornada 25 de la Lliga Asobal davant del Civitas Guadalajara. Els d’Ortega viatjaran el mateix diumenge cap a terres manxegues per mirar de sumar dos punts més a la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)