Atletisme

Evans Chebet i Hellen Obiri, triomfadors en la marató de Boston

El plusmarquista mundial Eliud Kipchoge no ha pogut passar del sisè lloc en una jornada marcada per la pluja

El kenyans Evans Chebet (2h05:54) i Hellen Obiri (2h21:38) han estat els triomfadors de la 127a marató de Boston en una jornada marcada per la pluja. Les males condicions meteorològiques han minvat de ben segur el rendiment del gran favorit, el plusmarquista mundial Eliud Kipchoge, que no ha pogut passar del sisè lloc (2h09:23) i veu com empitjora el seu magnífic balanç en la distància, amb disset victòries en vint maratons disputades. Chebet, que ha revalidat la victòria del curs passat, ha precedit al tanzà Gabriel Geay (2h06:04), el gran agitador de la cursa a partir del quilòmetre 30, i del també kenyà Benson Kipruto (2h06:06). Kipchoge ha perdut contacte amb el grup capdavanter poc després del quilòmetre 30, quan no ha pogut respondre a l’atac de Geay.

En un últim tram de cursa espectacular, Obiri ha anat desgastant la resistència de les altres atletes que es mantenien al capdavant fins al quilòmetre 40. La fondista kenyana ha superat l’etíop Amane Beriso (2h21:50), la israeliana Lonah Salpeter (2h21:57) i la també etíop Ababel Yeshaneh (2h22:00), que s’ha quedat fora del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)